25 April 2014

Modal Sedikit? Mahu Berniaga Online? Kami Tunjukkan Caranya

Teks: Suharni Dawing
         (Pembekal Baju Muslimah)

Bagi mereka yang mahu mula bisnes secara online, tapi belum ada produk, boleh sertai Pengurus Online Akademi. Caranya sangat mudah dan senang sahaja.
* Hanya daftar dengan yuran RM200 - yuran pendaftaran pengurus online akademi
* Bonus 4 ebook (ebook belajar asas blog - ebook rujukan utama membina blog, ebook super wahm supermom perkongsian kisah sebenar wahm yang mula bekerja dari rumah, ebook panduan mula bisnes butik - panduan untuk membuka butik, dan ebook 101 idea home based bisnes cari idea untuk memulakan bisnes secara online dan panduan sebelum memulakan)
* Dapat belajar membina blog dalam kelas blog bisnes. Belajar hasilkan blog rakan niaga
* Blog tersebut boleh digunakan untuk produk sendiri juga.
Setelah mendaftar dan menghasilkan blog, kalian akan dibimbing bagaimana untuk mula mempromosi produk akademi - iaitu produk digital ebook, pakej sewaan iklan, dan kelas online/ bengkel anjuran akademi bekerja dirumah. Mula belajar promosi produk ini melalui blog dan facebook.
Komisen akan dibayar secara terus kepada kalian, melalui pendaftaran pelajar ke kelas online/bengkel, atau belian ebook atau tempahan iklan. Saya sendiri yang akan ajar kalian bagaimana hendak mula menjana pendapatan dari RM50-100, untung bersih dengan hanya mempromosi produk akademi.
Ini bukan omongan kosong, kerana sudah ada pasukan pengurus online akademi yang beroleh hasil seperti ini. Tapi dengan syarat utama, ikut apa yang telah diajar, mula praktik, mula promosi, dan yang lebih penting berserah pada Allah swt atas semua daya usaha yang telah dilakukan.
InsyaALLAH, saya boleh tunjukkan jalannya.
Hubungi saya, :
✉ Email : Suharni.Dawing@gmail.com
✉ FB : Suharni Dawing
☎ Sms@Whatsapp : 019-490 3099

No comments:

Post a Comment